Chingi de ancorare / Benzi ambalare UNIFIXX!!!

*Chingi de ancorare / Chingi de ambalare / Banda UNIFIXX®
*Accesorii de ancorare chingi / chingi ambalare UNIFIXX®
  • Clicheti de ancorare
  • Carlige pentru ancorare
  • Cleme ancorare
  • Protectii pentru chingi de ancorare
Total Race Romania comercializeaza chingi de ancorare si ambalare Unifixx® , chingi pentru transport, chingi pentru ancorat marfa,chingi ambalare cu latime de banda 32 mm,chingi de ancorare cu latime de banda 40 mm,chingi de ancorare cu latime de banda 50 mm , chingi pentru ancorare si asigurarea marfii pentru transport maritim, chingi de ambalare pentru asigurarea marfii pe cale ferata,chingi pentru ancorare si asigurarea marfii pe autovehicule si camioane,catarame pentru chingi ambalare cu latime de banda 32 mm , catarame pentru chingi de ambalare cu latime de banda 40 mm,catarame pentru chingi de ambalare cu latime de banda 50 mm,etc. Benzi de ambalare textile, chingi textile ambalare,chingi textile de legatura, banda ambalare textila, chinga ambalare, dispozitive de ambalare din chingi de ancorare.
Chingi de ancorare / ambalare Unifixx® pentru ancorat marfa-pot fi utilizate in orice conditii meteorologice.
Chingi de ancorare / de ambalare Unifixx® fabricate din fibre de poliester cu rezistenta la rupere foarte mare, asigura caracteristici excelente de absorbtie a socurilor. Chingile raman tensionate in timpul transportului, chingile nu se alungesc.
Benzile de ambalare si ancorare textile din poliester Unifixx® sunt usor de folosit se monteaza rapid si sigur , au un cost redus, foarte eficient.
Tensionarea chingilor de ancorare/ ambalare se realizeaza cu un clichet special si durabil, care poate fi folosit timp indelungat.
Chingile de ancorare / ambalare Unifixx® ofera o solutie problemelor tale !

Benzile textile de ancorare si ambalare sunt acreditate de Germanischer Lloyd.
Click pentru a vedea catalogul:
Chingi de ambalare/ancorare
Banda Unifixx®
Click pentru a vedea catalogul:
Chingi de ambalare/ancorare
Banda Unifixx®
NOU!!!Video Banda ancorare Unifixx!!!
Total Race comercializeaza:chingi de ridicare,chingi de ancorare, chingi,textile,chingi circulare plate cu armaturi metalice la capete,chingi europaleti,chingi macara, chingi pentru rulouri de tabla,chingi pentru tamburi de otel, chingi pentru butoaie, chingi circulare plate, sufe, franghii, chingi rotunde, chingi pentru utilaje, chingi de unica folosinta,one way lashing unifixx,chingi transport maritim, ancorare containere, one way polyester lashing systems, chingi ancorare transport containere.