Harnasamente / Centuri de siguranta

Drukuj
  • Centura compexa RGH2 este “ calul de bataie” din industrie.

  • Centura complexa este echipata cu un inel de ancorare dorsal si un inel de ancorare frontal, montat in dreptul pieptului. Aceasta centura poate fi utilizata similar cu RGH1 (vezi specificatiile), dar are adaugat suplimentar inelul de ancorare D frontal pentru a extinde capacitatea de lucru a acesteia. Utilizand inelul de ancorare frontal, centura poate se fie echipata cu franghie si opritor de cădere cu alunecare pe suport de ancorare flexibil (RGA12) pentru protectie impotriva caderii pe verticala cand un muncitor urca repetat sau similar, cand poziţionarea în timpul lucrului şi limitarea deplasării este necesara ori in plan vertical sau orizontal.

  • O varietate de alte dispozitive pot fi utilizate cu inelul D de ancorare frontal, dar va rugam verificati daca acestea sunt adecvate. Centura este complet ajustabila si este prevazuta cu indicatori de rupere cusuti.

  • Datorita inelelor de legatura dintre piept & bretele nu exista nici o tensiune cand o forta este aplicata inelului D de ancorare frontal.

Total Race comercializeaza:chingi de ridicare,chingi de ancorare, chingi,textile,chingi circulare plate cu armaturi metalice la capete,chingi europaleti,chingi macara, chingi pentru rulouri de tabla,chingi pentru tamburi de otel, chingi pentru butoaie, chingi circulare plate, sufe, franghii, chingi rotunde, chingi pentru utilaje, chingi de unica folosinta.